Fysio in Noordwijk: met elf jaar ervaring een specialist in het vak

Ervaart u iedere dag pijn bij het uitoefenen van een bepaalde beweging en bent u op zoek naar een fysio in Noordwijk die dit op kan lossen? Hoek PhysioManualtherapy kan u helpen bij het verhelpen van pijnklachten. Waar heeft u precies last van? Wij helpen voornamelijk mensen met pijn in hun rug, heupen, knieën, voeten en handen. Echter, als u ergens anders last van heeft, betekent dat zeker niet dat wij u niet kunnen helpen. Omdat wij werken als zowel fysio- en manuele therapeuten, is er altijd wel een behandeling mogelijk die u pijn kan verhelpen. Loopt u al een tijd rond met dezelfde klachten, neem dan vrijblijvend contact op met de fysio in Noordwijk en ontvang gratis en vrijblijven advies.

De werkwijze van de fysio in Noordwijk

PhysioManualtherapy Hoek werkt met fysio- en manuele therapie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in kaak fysiotherapie, manuele therapie ES (Eggshell therapie), hands on therapie, MS therapie, DryNeedling, hooikoorts taping en curetaping. Is uw pijn dermate erg, dat een bezoek aan de fysiotherapeut niet mogelijk is? Een huisbezoek behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wilt u graag meer informatie over hoe dat werkt of gratis fysio advies? Wij horen het graag!

Behandeling van vervelende klachten

Bij onze patiënten zien we vaak dezelfde klachten. Vaak hebben de klachten te maken met de wervelkolom, de nek of de rug, omdat deze eigenlijk heel het lichaam met elkaar verbinden. Lage rugklachten kunnen bijvoorbeeld zorgen voor uitstralende pijn naar de benen. Hoofd-, nek- en schouderklachten kunnen zorgen voor uitstralende pijn naar de armen. Heeft u hier weleens last van gehad? Dan is het een verstandig idee om eens langs te gaan bij de fysio in Noordwijk. Daarnaast kunnen klachten hoog in de rug zorgen voor rib- en borstpijn. Nekpijn kan soms zelfs zorgen voor duizeligheid of hoofdpijn. Om deze klachten te verhelpen, zal de oorzaak aangepakt moeten worden. De fysio in Noordwijk wil u hier graag bij helpen. Lees dus verder om te zien hoe u een afspraak kunt maken.

Neem contact op voor een afspraak

Bij Hoek PhysioManualtherapy kunt u eenvoudig online een afspraak maken. Omdat wij geen wachtlijst hanteren, bent u gegarandeerd binnen twee dagen aan de beurt voor een behandeling bij de fysiotherapeut in Noordwijk of bij de fysiotherapeut in Noordwijkerhout. Door onze persoonlijke benadering kunnen wij er snel achter komen wat het precieze probleem is. Na het maken van een behandelplan kunnen wij u stap voor stap van de pijn afhelpen. U kunt overigens terecht kunt zonder verwijzing van de huisarts. Heeft u nog verdere vragen? Vul het contactformulier in en we helpen je verder. Bellen mag natuurlijk ook.