Voor fysiotherapie in Noordwijk kunt u terecht bij PhysioManualtherapy Hoek

Heeft u last van fysieke klachten en wil u dit laten verhelpen bij een fysiotherapeut in Noordwijk? Bij PhysioManualtherapy Hoek kunt u terecht voor alle klachten omtrent de spieren en gewrichten in uw lichaam. Waar heeft u last van? Uw kaak, schouder, knie, heup, pols of voet? Heeft u last van een tennisarm of hoofdpijn vanuit uw nek? Of is er nog iets anders aan de hand? Bij PhysioManualtherapy Hoek kunt u de behandeling krijgen die u nodig heeft. In onze praktijk beoefenen we fysio- en manuele therapie. Met onze tien jaar ervaring in het vak kunnen wij u altijd wel helpen. Omdat we geen wachtlijst hebben, kunt u altijd binnen twee dagen bij ons terecht voor een behandeling. Ook kunt u bij ons langskomen zonder verwijzing van de huisarts. Wilt u een afspraak maken? Doe dit dan direct online op onze website.

Fysiotherapie in Noordwijk: wat doen wij precies?

Bij Hoek PhysioManualtherapy kunnen wij u helpen middels verschillende behandelwijzen. Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie en in manuele therapie (ES). Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met speciale kaak fysiotherapie, hands on therapie, MS therapie, DryNeedling, curetaping en hooikoorts taping. Verder zijn onze fysiotherapeuten gespecialiseerd in klachten in relatie tot de nek en rug. Ervaart u ook pijn in of rondom een van deze gebieden? Heeft u bijvoorbeeld hoofd-, nek- en schouderklachten met pijn die uitstraalt naar de armen. Of heeft u klachten hoog in de rug, met rib- en borstpijn tot gevolg? Wij helpen u verder. Ook wanneer u lage rugklachten heeft, die al dan niet uitstralende pijn naar een of beide benen veroorzaakt, kunt u bij ons terecht. We verhelpen daarnaast ook nekklachten, die soms oorsuizen of hoofdpijnklachten geven. Waar u ook last van heeft, wij helpen u graag om het beter te maken. Liever eerst contact met ons opnemen? Wij geven u graag gratis en vrijblijvend fysio advies.

Een afspraak maken?

Ervaar je pijn en wil je snel van je klachten af? Dan is een fysiotherapeut in Noordwijk degene die jou kan helpen. Met verschillende soorten behandelmethoden kan ervoor gezorgd worden dat jij van de pijn afkomt, door de oorzaak aan te pakken. Als u een afspraak wilt maken, kunt u dit direct en eenvoudig doen via onze website. Ook als u op zoek bent naar een fysiotherapeut in Noordwijkerhout kunt u een afspraak bij ons maken. Mocht u toch eerst een vrijblijvend en gratis fysio advies willen ontvangen, dan kan dat ook. Als u door uw klachten niet het huis uit kunt en toch een fysio in Noordwijk zoekt, dan kunnen wij zelfs bij u thuis langskomen. Schroom dus niet en maak een afspraak via onze website. Dan zien wij u binnen twee dagen in onze praktijk of bij u thuis.